Like myPHS 2.0

25 April 2013 ( Khamis) – Like myPHS kali ke-2 telah diadakan di Kafetaria Bakti, Desasiswa Bakti Permai, USM dengan jayanya. Pada kali ini, tumpuan pelanggan sedikit berbeza memandangkan ianya dijalankan di kantin pelajar. Jika progam sebelum ini di Bangunan Canselori memfokuskan kepada pelanggan dalam kalangan staf, namun pada kali ini ia terbuka kepada pelanggan  yang berkunjung ke kantin untuk menjamu selera.

Like myPHS telah mempamerkan sebanyak 64 buku, 43 bahan media dan 14 bahan bersiri. Sebilangan lebih kurang 313 orang pelanggan yang terdiri daripada pelajar dan staf telah menyertai program ini.  Sebanyak 15 naskhah buku dan 18 bahan media telah dipinjam sepanjang program berlangsung. Manakala 29 buah buku pula telah dipulangkan. Sebahagian bersar pelanggan yang berkunjung ke sini mengambil peluang untuk mendapatkan diskaun denda lewat pemulangan sehingga 70%.

Semoga para pelanggan yang berkunjung ke booth PHS berpuas hati dengan layanan dan perkhidmatan yang diberikan. Sebarang idea dan cadangan bolehlah dipanjangkan kepada radia_banu@usm.my . Moga bertemu lagi pada program outreach yang akan datang di lokasi yang baharu dengan aktiviti yang lebih menarik.

IMG_7926 IMG_7912

 

IMG_7928 IMG_7940 IMG_7949 IMG_7950 IMG_7954 IMG_7975

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s